pridite na SHOD v podporo družini PRED USTAVNo SODIŠČE – ukiniti hočejo zakonsko zvezo žene in moža!

NUJNO! UDELEŽITE SE SHODA V PODPORO MATERINSKI IN OČETOVSKI LJUBEZNI, KI BO 10.3.2022, OB 16.30 PRED USTAVNIM SODIŠČEM, BEETHOVNOVA 10, V LJUBLJANI!

Ustavno sodišče bo ta dan odločalo o ukinitvi zakonske zveze žene in moža, kar bi imelo daljnosežne posledice za naše otroke, družine, naše vrednote in vse naše življenje. Zakonska zveza je naravna in tisočletna. Ne dopustimo, da nam jo vzamejo na zahtevo LGBTQIA+ aktivistov! Več o posledicah morebitne ukinitve zakonske zveze žene in moža za otroke si preberite tukaj:

Shod bo potekal 10.3 od 16.30 dalje na Beethovnovi ulici 10 v Ljubljani, pred Ustavnim sodiščem RS. (v bližini Državnega zbora). S sabo prinesite transparente in slovenske zastave. Pridimo cele družine. Pokažimo, da smo mame in očetje, ne osebe 1 in 2.

Prijavite se za udeležbo na shodu, da boste obveščeni o vseh podrobnostih tukaj.

Za tiste, ki boste prišli iz drugih krajev Slovenije in morda ne veste točno, kje je Beethovnova ulica: Od Maximarketa, pravokotno na Šubičevo ulico, mimo parlamenta cca. 150m. Ustavno sodišče je na desni strani ulice, oranžna stavba.