Jutri, 16.6., ob 9.00 zjutraj, pridite na shod pred ustavno sodišče in proti golobovi vladi

Pomembno obvestilo! Pridite jutri na shod pred Ustavno sodišče in proti Golobovi vladi! Vzemite si čas. Vsak je pomemben.


Ustavno sodišče bo jutri odločalo o UKINITVI ZAKONSKE ZVEZE ŽENE IN MOŽA ter o UVEDBI POSVOJITEV OTROK V HOMOSEKSUALNA IN DRUGA LGBT RAZMERJA!


POKAŽIMO USTAVNEMU SODIŠČU IN GOLOBOVI VLADI, DA OTROK NE DAMO!


Mladi, študentje, družine, mame, očetje, stare mame, stari očetje! Pridite jutri 16.6., ob 9.00 zjutraj množično pred Ustavno sodišče v Ljubljani (Beethovnova 10)!


Zakaj gre? Za otroke gre. Če jim uspe ukiniti tisočletno zakonsko zvezo žene in moža in uvesti posvojitve otrok v homoseksualna in druga LGBT razmerja, so temu lobiju na široko odprta vrata do naših otrok in vnukov v vrtcih in šolah. Golobova vlada že napoveduje šolske programe z vsebino, kako naj si otroci spremenijo spol in spolno usmerjenost. Učbenik imajo že pripravljen. Uvedli bodo trgovino z otroki preko t.i. nadomestnega materinstva ter umetne oploditve otrok brez očeta. Zatirali bodo naše pravice in našo svobodo.


Na treh zmagovitih družinskih referendumih 2001, 2012 in 2015 je skupaj 1.085.275 državljank in državljanov odločilo, da otrok potrebuje ljubeča mamo in očeta. Sedaj hočeta Ustavno sodišče in Golobova vlada poteptati voljo ljudi in pravice otrok.

 
Otrok in vnukov ne damo, oni so največ, kar imamo!

Se vidimo jutri, 16.6., ob 9.00 zjutraj pred Ustavnim sodiščem v Ljubljani, na Beethovnovi 10 (to je blizu parlamenta).Aleš Primc,
predsednik Gibanja za otroke in družine