METKA ZEVNIK NA Velikem družinskem shodu za zaščito otrok in družin

Na velikem shodu za zaščito otrok in družin je zbrane nagovorila tudi sovoditeljica Koalicije “Za otroke gre!” in voditeljica Združenja starih staršev, Metka Zevnik:

“Vidim množico dežnikov. In ljudje ste skriti pod njimi. Dežniki so vam priskrbeli majhen, varen košček pred vsiljivimi, številnimi kapljami, ki hočejo prodreti do vas in vas obliti s svojo snovjo.

Danes so dežniki najlepši simbol našega shoda. Tak prostor zavetja in zaščite bodo potrebovali naši otroci in vnuki. Pa ne pred naravnim dežjem, pač pa pred zlorabo pogubne ideologije LGBTQIA+, ki bo v imenu tako imenovane enakosti preplavila naše vrtce, šole in javni prostor. In Varuh enakosti bo za naših milijon in več evrov bedel, da se bo to res zgodilo.

Zakaj sem jaz danes tukaj?

Ker je družina v mojem srcu! Za to sem se borila na dveh družinskih referendumih in se bom še na naslednjem. Pa ne sama. Z vsemi vami in še mnogimi, ki jih zdaj ni tu!

Zakaj nas je tukaj toliko starih staršev?

Ker so vnuki del našega srca, družina pa je naše poslanstvo.

V Državnem zboru ta teden sprejemajo spremembo Družinskega zakonika. Omogočila bo posvojitev otrok v razmerja oseb LGBTQIA+ z nešteto namišljenimi spoli in njihovimi poimenovanji.

Da bi stari starši posvojili vnuke, je po tem zakonu nedopustno.

Poudarjam, kot je zapisano v zakonu: »Nedopustno.«

Tako spremembo zakona je pripravil Luka Mesec, minister iz kvote Levice, kljub večinski zavrnitvi slovenskih volivcev na treh družinskih referendumih.

Moški ne more postati mama in ženska ne oče. Zato bosta morala resnična mama in oče postati številki. Vsi starši bomo številke. Ampak tako kot vi tudi jaz nočem biti številka. S tem nikogar ne diskriminiram. Sem ženska in žena, mama in babica, z lastno tradicijo in identiteto. Moja človeška danost in ustavna pravica je biti, kar sem, in to, kar sem, sem rada.

Od kod ta napad na večtisočletno tradicijo? Kje je to vzklilo in zraslo?

To je vzklilo, raslo ter se razraslo v marksizmu. V antropološki zmoti, kot je dejal dr. Anton Trstenjak, slovenski psiholog in duhovnik.

Toda stara levica je s klasičnim marksizmom in svojo družbeno in ekonomsko revolucijo doživela globalni polom. Pa se je prelevila. In vzniknila je nova levica ter zamenjala klasični marksizem z moralno-kulturno ideologijo. Iz tovarn in kolhozov so se premaknili v šole, gledališča, tako imenovano kulturo in medije. Nova levica je napadla družino in moralo.

FOTOPUB je kristalna slika in zrcalo te izrojene ideologije in nemorale. Za to potrebujejo denar od davkov, ki jih plačujemo, in zato potrebujejo oblast. In davke zdaj, v tem trenutku višajo. Ni drugih virov kot z delom prigaran davkoplačevalski denar in potrošništvo.

Stara in nova levica imata isti cilj: osvoboditev človeka, tokrat od morale in tradicionalnega življenjskega sloga, lahko tudi od svojega naravnega spola. Ta premik je skupen vsemu zahodnemu levičarstvu in marsikje pod političnim pritiskom levičarskih vlad že globoko uveljavljen.

Dolgo časa skrito je postalo očito!

Glavne teme ideološke kulturne revolucije levice so: liberalizacija splava, legalizacija mehkih drog, propagiranje tako imenovanih novih oblik družine, teorija spola, nova opredelitev zakonske zveze, enakost in radikalni feminizem.

Korak za korakom, tudi v Sloveniji!

Zdaj, v tem trenutku je na vrsti sprememba definicije zakonske zveze in s tem na široko odprta vrata ideologiji LGBTQIA+ v vrtce in šole, tudi v zdravstvo in v našo govorico.

Tako imenovani spolno nevtralni jezik pomeni prepoved poimenovanja mama, oče, ženska, moški in uradno uvedbo nadomestnih besed: starš 1, starš 2; oseba 1, oseba 2 … Kajti vse drugo naj bi bila diskriminacija. Famozna, za vse in vsak trenutek prikladna beseda.

V spremembi družinskega zakonika piše, da ne bo posledic, niti za socialnih niti na drugih področjih. To je laž! In minister Luka Mesec kot predlagatelj to dobro ve! Minister je del in pogon nove levice v Sloveniji.

Ko se starši začnejo upirati, so deležni državnega pritiska in kazni prek socialnih služb in šolskega, celo sodnega sistema. To kažejo primeri iz različnih držav, kjer so take zakonske spremembe že vpeljali.

Vprašajmo se, zakaj strah pred naravno, trdno družino? Zakaj se bojijo staršev, starih staršev? Zakaj napadi na krščanstvo in kristjane?

Zato, ker smo varuhi tradicije in lastne identitete, to pa se trudijo izbrisati, uničiti!

In moramo ostati prav to – varuhi razuma in varuhi tradicije.

Gre za bitko z virusom idej, okuženih z nasprotovanjem razumu. Moramo biti odločni in vztrajni! Za naše družine, za naše otroke in vnuke gre.      

So resnice in zmote, so tradicionalne in izmišljene vrednote.

Velike resnice o spolu izhajajo iz človeške narave. So naravna danost. Zmote o spolu so plod ideologije.

  1. velika resnica: naravna sta dva spola – moški in ženski.
  2. velika resnica: moški in ženska skupaj lahko podarita novo življenje. Tako se rodi nova ljubezen – mame in očeta do otroka in otroka do njiju. Tako se ljubezen obnavlja iz roda v rod, iz stoletja v stoletje in tisočletje.
  3. velika resnica: vsak otrok ima samo eno mamo, enega očeta ter dve babici in dva dedka. In tako družino ter njeno ljubezen in skrb potrebuje za svojo pravo pot v odraslost.

Tradicionalne vrednote imajo civilizacijsko vrednost in prednost. So hkrati tudi krščanske vrednote.

Kristjani, bodimo ponosni na krščanske vrednote!

Vrednote ideologije LGBTQ+ so pogubne, izkrivljene, izmišljene. Moške in ženske, še posebej otroke nagovarjajo od vrtca dalje, naj si sami izberejo spol. Vse skrito očem staršev.

Posledično, ko jih ujamejo v zanko, se v imenu osvoboditve človeka dogaja celo pohabljanje otrok s preprečevanjem razvoja spolnih organov ali odstranitvijo prsi in maternice dekletom, moškim pa njihovih spolnih organov.

Očetje in mame, varujte svoje hčere in sinove pred zlom te ideologije. Družina je v vašem srcu in v srcu naroda, zato upoštevajmo nasvet sv. Frančiška Asiškega:

»Začni delati, kar je potrebno,

potem, kar je možno,

in kmalu boš delal, kar velja za nemogoče.«

Dežnik, ki ga imate tukaj, postavite doma na vidno mesto; pogosto ga poglejte, da vas opomni: »Moji otroci, moji vnuki potrebujejo zaščito.« In nisem sam!

Mnogo nas je! Skupaj zmoremo!

Za Slovenijo! Za družino v srcu naroda! Za otroke gre! Za vnuke gre!”