Glasnik - Glas za otroke in družine

Pojdi na vsebino

GLASNIK
[Prenesi GLASNIK, september 2018]

[Prenesi GLASNIK, junij 2018]

[Prenesi GLASNIK, maj 2018]

[Prenesi GLASNIK, april 2018]

Velikonočno voščilo

Zarja velikonočnega jutra naj nas v letu volitev
napolnjuje z upanjem,
da je kultura življenja močnejše od smrti,
ljubezen močnejša od sovraštva.
Naše družine in otroci so upanje, ki ne osramoti,
ampak daje smisel in pogum,
da z vedrim pogledom zremo v prihodnost
slovenskega naroda
in že sedanji trenutek živimo v upanju v končno
zmago življenja nad smrtjo.

Storimo vse, kar je v naši moči, da bo Slovenija
dežela srečnih otrok in družin!
Franci Donko
[Prenesi GLASNIK, marec 2018]

KANGLER & PRIMC - ZDRUŽENA DESNICA: GLAS ZA OTROKE IN DRUŽINE & NOVA LJUDSKA STRANKA Z ROKO V ROKI

V četrtek, 1. marca 2018, je na sedežu stranke Glas za otroke in družine potekala predstavitev koalicije Kangler & Primc – Združena desnica v katero sta združeni politični stranki Nova ljudska stranka Slovenije in Glas za otroke in družine.
Franc Kangler in Aleš Primc sta predstavila ključne točke za prihajajoče državnozborske volitve in slovesno podpisala koalicijski sporazum ter volilne zaveze Združene desnice. Volilne zaveze so zapisane v 14 točkah, so finančno in časovno ovrednotene. Med najpomembnejšimi ključnimi skupnimi programskimi zavezami sta skrb za družino in vzpostavitev pravne države.
Koalicija Kangler & Primc – Združena desnica predstavlja novo upanje za Slovenijo!
Združena desnica predstavlja prvi začetek otoplitve v slovenskem političnem prostoru in novo pomladno upanje za boljše življenje Slovenk in Slovencev.
[Prenesi GLASNIK, januar 2018]

Spoštovane članice in spoštovani člani Stranke Glas za otroke in družine!

vstopili smo v novo leto, ki bo polno izzivov, preizkušenj in priložnosti. Trdo delajmo in držimo skupaj! Skupaj lahko veliko naredimo.
Smo v polnem teku priprav na volitve! Za volitve je ključno, da imamo čimboljšo organiziranost po vsej Sloveniji. Lepo vas prosim, da v svojih okoljih poiščete nekaj sodelavcev, s katerimi boste postopno vzpostavili občinsko središče. Letos bodo tudi lokalne volitve in je pomembno, da se vzpostavi krog ljudi, ki hoče stvari spreminjati na boljše v vsaki občini.
Lepo prosim, da v ta namen stopite v stik z glavnim tajništvom preko el. pošte zaotrokeindruzine@gmail.com , kjer boste tudi prejeli vsa podrobnejša navodila. O rezultatih vzpostavljanja lokalne strukture sprotno obveščajte glavno tajništvo.

Ko se pogovarjamo z ljudmi, bodimo ljudje upanja in samozavesti. Zmaga se začne pri nas. Mi moramo najprej verjeti v to 1. da se zavzemamo za prave stvari, 2. da delamo prave stvari in 3. smo pravi ljudje za to izpeljati. Mi sami moramo biti prepričani biti v te tri stvari, šele nato nam bodo sledili drugi! verjamem, da to ni vedno lahko, ampak vedno se moramo truditi v tej smeri.

Na prvi seji v letošnjem letu je Izvršilni odbor (IO) že obravnaval osnutek volilnega programa. Predvidevam, da ga bomo na IO potrdili do konca januarja, nato pa ga bomo obravnavali na seji sveta.

IO je sprejel sklep, da je stranka odprta za predvolilne koalicije, v katerih bo lahko udejanila svoj program. Računam, da bomo v februarju že imeli obrise možnih koalicij.

Veselimo se s Francijem Donkom, ki je v ponedeljek, 22. 1. zmagal na sodišču. Obtožen je bil razžalitve odvetnice Centra za socialno delo, ko se je zavzemal za koroška dečka in njuna stara starše. Sodišče je ugotovilo, da Franci s svojim prizadevanjem odvetnice ni žalil. Franciju čestitamo in ga spodbujamo, da s svojim delom nadaljuje. Zahvaljujem se Majdi Ganzitti, ki je organizirala shod v podporo Franciju pred sodiščem in vsem, ki ste se odzvali povabilu.
Veselo na delo!
Lepo pozdravljeni. Aleš Primc
[Prenesi GLASNIK, december 2017]

Božično voščilo

Spoštovani članice in člani stranke Glas za otroke in družine!
Skoraj je že za nami čudovito leto, polno izzivov, doživetij in novih izkušenj!
Spomladi, 25. marca 2017, smo ustanovili našo dolgo pričakovano stranko Glas za otroke in družine. Vsebinsko in duhovno smo se na ta dogodek pripravljali več mesecev. To je bil enkraten dogodek, ki se je vsem vtisnil v neizbrisen spomin. Komaj ustanovljeni smo že poleti pogumno sprejeli velik izziv in nastopili na naših prvih volitvah - predsedniških volitvah – z Angelco Likovič.
Poveži se z nami
Osnovni podatki
Naslov
DŠ: 45485712
Glavno tajništvo
Datum ustanovitve: 25.03.2017
Stari trg 11 a
MŠ: 4098137000
Tel.: +386 31 330 436
Predsednik: Aleš Primc
1000 Ljubljana
TRR: SI56 6000 0000 0755 022 (LON)
E-pošta: zaotrokeindruzine@gmail.com
Nazaj na vsebino